П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Абонентське обслуговування підприємств – одна з пріоритетних сфер діяльності АФ "Столичний адвокат"

Опубліковано: Четвер, , 23:43, у рубриці Правове забезпечення бізнесу
Автор: СтоличнийАдвокат

Фахівці Адвокатської фірми "Столичний адвокат" вже більш як 6 років надають правову допомогу суб'єктам господарювання. Наші юристи здійснюють правовий аудит діяльності підприємств (due diligance), представництво та захист інтересів підприємств у суді чи інших державних органах, займаються розробкою внутрішньої юридичної документації, складанням проектів господарських договорів, зовнішньоекономічних контрактів, супроводжують ділові переговори Клієнта з метою правової оцінки пропозицій партнерів тощо. Наша компанія надає послуги з комплексного юридичного обслуговування діяльності суб'єктів господарювання, в тому числі, і великих підприємств.

Один із Клієнтів "Столичного адвоката" – господарське товариство, лідер у декількох сферах вітчизняного бізнесу. Наші фахівці супроводжують діяльність Клієнта в галузі надання рекреаційно-санаторних і готельних послуг, побутових послуг для населення тощо. Зокрема, ведеться робота по отриманню у відповідних державних органах ліцензій, патентів чи дозволів на право займатися певних видом господарської діяльності. Юристи розробляють проекти договорів, а також, представляють інтереси Клієнта під час вчинення правочинів з контрагентами, а в разі виникнення суперечок чи розбіжностей, - використовують дозволені чинним законодавством методи досудового врегулювання господарських, корпоративних, податкових, трудових та інших спорів. Наразі, наприклад, наші спеціалісти займаються реєстрацією нових торгівельних марок для підприємства, яке планує найближчим часом розширювати діяльність в галузі готельно-ресторанного бізнесу в Україні.

Юристи Адвокатської фірми "Столичний адвокат" компетентно проводять абонентське юридичне обслуговування клієнтів, незалежно від сфери діяльності останніх, форми власності, їх місця розташування і об'єму господарських операцій.

Наш сайт


Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371