П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Чи легальна діяльність? - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Господарське право » Чи легальна діяльність?
Чи легальна діяльність?
ТарасКБДата: Четвер, 09.08.2012, 18:34 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Новичек
Зарегистрирован: 2012-08-09
Сообщений: 1
E-mail
Чи легальна діяльність?
Добрий день. Хочу організувати підприємницьку діяльність, але не знаю чи легальна буде вона. Полягає вона в наступному: засновую благодійну організацію. Організовую благодійний вечір, куди приходять заагітовані по інтерніту люди, при вході роблять благодійний внесок. По завершенню вечора серед присутніх проводиться жеребкування - у випадковому порядку обирається кулька з номером, власник номеру отримує дорогий приз. Планую здійснювати такі благодійні вечори регулярно та на всій території України. Кошти після благодійного вечора направлятиму на сирітські будинки та на організацію наступного вечора
Чи не підпадає така діяльність під заборонений вид ігрового бізнесу (адже деякі люди захочуть потрапити на цей вечір, зробити благодійний внесок заради можливого виграшу)?
Чи не підпадає така діяльність під затверджений ВРУ Закон про державні лотереї 8652 від 09.06.2011 (адже присутній елемент лотереї)? (в законі йдеться також, що НЕ ВВАЖАЄТЬСЯ лотереєю подібна діяльність, котра відбувається в межах однієї будівлі)
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Господарське право » Чи легальна діяльність?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: