П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Борг районної ради - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Господарське право » Борг районної ради (яким чином повернути борг)
Борг районної ради
yatsyukДата: Четвер, 25.10.2012, 11:13 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня! Дуже потребую консультації!!! У мене така ситуація. Сьогодні відбувся суд за моїм позовом. У вересні минулого року між моїм підприємтсвом та головою ліквідаційної комісії районної ради та міською радою було укладено договір про надання послуг. За січень та лютий 2012 року у районної ради перед моїм підприємством виникла заборгованість. Сьогодні на суді представник районної ради заявила, що вони не визнають заборгованість, адже вони повідомляли у ЗМІ про ліквідацію ради, а я прострочив 2-місячний термін для звернення. Хоча рішення про ліквідацію було раніше, аніж підписання договору. Акт звірки розрахунків підписано головою ліквідаційної комісії. Скажіть, я програю суд та мені не задовольнять позов? Проконсультуйте на які норми мені послатися, адже договір вже підписувався під час ліквідації і борг виник вже під час неї. Дуже необхідна допомога, адже суд призначено на завтра. Правонаступництва немає. Вбачається, що міська рада мене просто «кинула»? Замовником за договором виступила районна рада, а генеральним замовником – міська рада.
 
lutsenkovladДата: П`ятниця, 26.10.2012, 01:52 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Юрист
Сообщений: 124
Репутация: 7
Замечания: 0%
Статус: Offline
Який договір було укладено ?
Якщо дійсно було повідомлення в ЗМІ і Вами був пропущений строк без поважних причин, зі сторон відповідача порушень немає.
Потрібно доводити поважні причини пропущення строку або вичитувати договір і шукати можливості визнання договору недійсним !

З повагою !
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Господарське право » Борг районної ради (яким чином повернути борг)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: