П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


наследство - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Спадщина » наследство (подача на наследство по истечении 6 месяцев)
наследство
анастасия17Дата: Вівторок, 10.04.2012, 15:54 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
дело в том что была пропущенна дата наследования, и не подан документ на наследство в течении 6 месяцев, наследник я одна-по скольку это другой город то особо сложно подать документы к тому же ухаживаю за матерью инвалидом 1 группы, являюсь единственной наследницей данного недвижимого имущества, так же на другое имущество есть другие наследники но на моё они не пртендуют что делать в данной ситуации. подскажите как подать документы и имею ли я ещё права на настледство-спасибо
 
Вова-37Дата: Середа, 11.04.2012, 23:01 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Юрист
Сообщений: 91
Репутация: 3
Замечания: 20%
Статус: Offline
Потрібно знати на підставі якого документу (заповіт) відкривається спадщина.Якщо пропущений строк прийняття спадщини,його можливо відновити через суд подавши заяву про надання строку прийняття спадщини,в заяві вказати що строк пропущений з поважних причин,так як ви доглядаете матір,додати документи про догляд,і суд зобовязаний поновити строк для прийняття спадщини.Їхати в суд не обовязково можете подати заяву в якій просите слухати без вас оскільки в силу сімейних обставин виїхати до суду не можете,у даному випадку суд може прийняти рішення без вашої присутності.
ісля отримання позитивного рішення звертаетесь з рішенням суду до нотаріуса,він зобовязаний відкрити справу по прийнті спадщини.Якщо є інші спадкоємці які не претендують на спадщину,натаріус візьме в них заяву в якій зазначить що такіто відмовляються від спадщини.
Успіху вам ,у вас все получиться
 
garkavenkoДата: Четвер, 07.06.2012, 14:46 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Юрист
Сообщений: 28
Репутация: 1
Замечания: 0%
Статус: Offline
По-перше, Вам потрібно звернутися до суду про поновлення строків для прийняття спадщини. Якщо, строки будуть поновлені, то так як Ви особисто не можете подати заяву за місцем смерті спадкодавця (бо проживаєте в іншому місці), Вам потрібно йти до будь - якого нотаріуса в місті де Ви мешкаєте та оформити у нього заяву про прийняття спадку. Після чого відправити його по пошті, бажано цінним листом з описом вкладення в державну нотаріальну контору по місцю проживання спадкодавця.
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Спадщина » наследство (подача на наследство по истечении 6 месяцев)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: