П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Початок робочого часу на 0.5 ставки. - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Трудове право » Початок робочого часу на 0.5 ставки.
Початок робочого часу на 0.5 ставки.
PolskiyyyyyyyДата: Середа, 25.07.2012, 11:18 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Добрий день, допоможіть будь ласка,мене взяли на 0.5% ставки на підприємство з 20 год. робочим тижнем. В наказі про прийняття не вказано початок робочого часу, про те Правилами внутрішнього трудового розпорядку регламентовано початок роботи на підприємстві з 8-00. Чи маю я право наприклад почати працювати з 8-30, а завершити о 12-30, а бо в інший період протягом робочого дня? Та на який нормативний акт слід посилатися,якщо я маю таке право?
 
lutsenkovladДата: Середа, 25.07.2012, 17:56 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Юрист
Сообщений: 124
Репутация: 7
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня !

Початок і закінчення щоденної роботи передбачається правилами внутрішнього трудового розпорядку і графіками змінності у відповідності з законодавством ! Якщо на 08-00 передбачено, будьте добрі на 08-00 і приходьте.

З повагою !
 
boyarskaya_alinochka@mailДата: Четвер, 02.08.2012, 14:10 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня. Я в попередньому році закінчила навчатися у ВНЗ, але 4 роки вчилася на платному, а 5 курс на державному. По завершенню навчання деканат зобовязав взяти студентів довідку - відношення, що вони будуть працевлаштовані в державній установі, я теж таке взяла у відділі освіти, так як в мене педагогічна освіта, але від запропонованих підйомних я відмовилася, бо знала, що тоді потрібно буде укладати трьохсторонній договір (університет-студент-відділ освіти) і працювати три роки в одній школі. Я проробила в школі 1 рік, а зараз думаю розраховуватися. Чи зобовязана я ще працювати два роки в державній установі і відшкодувати ті гроші, які отримала під час навчання в університеті на державному і рік в школі. Дуже дякую.
 
irakorolДата: П`ятниця, 03.08.2012, 15:57 | Сообщение # 4
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 9
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Про які гроші йде мова? Ви рік пропрацювали у школі, наголошую, пропрацювали і відповідно, Вам оплачували вашу роботу. Тобто просто так Вам гроші не давали, тому і відшкодовувати Вам нічого не потрібно.
Щодо навчання: знову ж таки Ваш навчальний заклад повинен був Вас направити на роботу після закінчення навчання і укласти з Вами відповідний договір про обов'язкове відпрацювання у звязку з бюджетним навчанням . З ваших слів незрозуміло, що це за довідка-відношення, яку Вас зобовязали взяти. В будь якому випадку довідка не породжує договірних відносин, і не зобов'язує Вас до відпрацювання безкоштовного навчання.
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Трудове право » Початок робочого часу на 0.5 ставки.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: