П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


терміново треба зробити задачу з інтнлнктуальної власності!! - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Право Інтелектуальної власності » терміново треба зробити задачу з інтнлнктуальної власності!!
терміново треба зробити задачу з інтнлнктуальної власності!!
НаташикДата: Понеділок, 08.10.2012, 01:49 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Відповідно до індивідуального плану роботи викладача доцент кафедри Митник включив підготовку монографії "Органічні сполуки" обсягом 10 авт. а. строком виконання 3 роки. Зважаючи на великий обсяг навчальної роботи, йому на підставі додаткового договору із ректоратом було збільшено посадовий оклад. За перший та другий рік роботи рукописи розділів монографії на кафедру та вченій ради університету не подавались. Призначена вченою радою комісія встановила, що виконавець лише зібрав деякі емпіричні дані для підготовки розділів роботи. За рік, що зостався, робота не буде виконана. Митник посилався на те, що своє навантаження він виконав за рахунок збільшеної проти розрахункової навчальної і виховної роботи. Зважаючи на те, що виконавець захистив за подібною темою кандидатську дисертацію,і особисті завіряння, йому рішенням вченої ради університету тема була збережена, але посадовий оклад приведено у відповідність з реальними результатами роботи.
У встановлений строк монографія не була завершена. Наказом ректора університету за рекомендацією вченої ради з Митника було стягнуто різницю збільшеного на час виконання важливої роботи посадового окладу, що виплачується на підставі додаткового договору.
- як слід вирішити суперечку? Якими нормами?
- підготовте проекти необхідних процесуальних документів по справі?
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Право Інтелектуальної власності » терміново треба зробити задачу з інтнлнктуальної власності!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: