П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Чи є інтернет-ресурси інтелектуальною власністтю? - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Право Інтелектуальної власності » Чи є інтернет-ресурси інтелектуальною власністтю?
Чи є інтернет-ресурси інтелектуальною власністтю?
dem977Дата: П`ятниця, 26.10.2012, 17:16 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня чи вечора!
Допоможіть будь ласка. У мене виникла ідея створити сайт, на якому я буду порівнювати послуги однієї сфери (напр. туризм), але різних підприємств (напр. туристичних агенств). Чи можна мені використовувати ту інформацію яку вони викладають в інтернет, (напр. їхні ціни, умови, якість)? І звичайно я буду описувати які агенства пропонують одні і ті ж тури по різним цінам. Перший час сайт буде працювати як інформаційний портал.
Наперед гарно дякую, за хоча б якусь відповідь!
P.S. Або порадьте де це можна знайти та прочитати.
 
DmorgunДата: Вівторок, 29.04.2014, 16:49 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Юрист
Сообщений: 7
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
dem977, Якщо у вас виникло бажання скопіювати інформацію з веб - сайту, насамперед слід звернути увагу на повідомлення про авторське право, розміщене на самій сторінці. У цьому повідомленні повинно бути чітко сказане, чи можете ви копіювати зі сторінки матеріал і вставляти його в інші документи, чи дозволяється завантажувати матеріал з мережі, роздруковувати його й наскільки широко це можна робити. Якщо таке повідомлення про авторське право відсутнє, або ж якщо та операція копіювання, яку ви збираєтесь здійснити, не передбачена повідомленням про авторське право, вам слід одержати спеціальний дозвіл. Для цього можна скористатися електронною поштою й відіслати запит на адресу розробника Інтернет - сторінки, що цікавить вас (веб - майстрові). Часто одержати такий дозвіл досить легко. Особливо це стосується тих випадків, коли матеріал є частиною рекламної сторінки. Однак існують випадки й відмов у дозволі. Зокрема, це відбувається тоді, коли мова йде про інформацію, що стосується власності. 

З повагою,
Юрист Skyrise Group, Моргун Дмитро
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Право Інтелектуальної власності » Чи є інтернет-ресурси інтелектуальною власністтю?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: