П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Авторське право в поліграфії - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Право Інтелектуальної власності » Авторське право в поліграфії
Авторське право в поліграфії
zombienДата: Середа, 19.12.2012, 10:57 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Поліграфічне Підприємство виготовляє картонну упаковку, етикетки, бирки, ярлики для різноманітних товарів легкої промисловості на замовлення різноманітних підприємств.
Графічне оформлення виробів здійснюється виключно згідно готових, наданих замовниками оригінал-макетів. Кожен новий вид продукції погоджується до виробництва (друку) Замовником і завіряється підписом представника Замовника.
Хто буде нести відповідальність за виготовлення продукції, якщо її оформлення, форма порушує авторські права третьої сторони?
Наприклад: Замовник, виробник шкарпеток, замовляє Бирку для шкарпеток і надає власний електронний макет (у якій на етапі підготовки до виробництва можуть бути внесені мінімальні зміни, пов’язані із технологією виробництва (з метою найточнішого відтворення наданого макета у готовому виробі) згідно якого робиться сигнальний примірник і після погодження Замовником запускається у серійне виробництво. У цьому макеті присутнє зображення логотипу Адідас. Чи порушить Підприємство якийсь закон, або права Адідас , якщо виготовить Бирку для шкарпеток, а виявиться що Замовник не мав права використовувати логотип Адідас у оформленні упаковки своєї продукції.

Додано (19.12.2012, 10:57)
---------------------------------------------
Знайомий юрист стверджує, що у цій ситуації Підприємство (що виготовляє поліграфічну продукцію) підпадає під статтю кримінального кодексу - сприяння підробці. Так це чи ні?

 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Право Інтелектуальної власності » Авторське право в поліграфії
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: