П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Погроза фізичної розправи - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Кримінальні справи » Погроза фізичної розправи
Погроза фізичної розправи
eurolinuxДата: Понеділок, 02.01.2012, 11:45 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня!

Працюю програмістом, деколи фотографую задля власного задоволення. Недавно колишня однокласниця попросила сфотографувати весілля своєї сестри.Я пофотографував, вони заплатили певну суму (неофіційно). Була усна домовленість віддати фотографії за півтора місяця.Але, оскільки моя мама була хвора, я віддав їм фото лише за чотири місяці.Тепер сестра однокласниці погрожує по телефону розправою, та погрожуючи судом та прокуратурою ( її брат працює в прокуратурі ) вимагаючи, щоб я надрукував їй альбом та роздрукував ці фотографії (хоча ми домовлялись лише за 100 професійно оброблених фото в електронному вигляді).Дайте будь-ласка відповідь на два запитання -
1. Чи можуть вони притягнути мене до відповідальності (адмінімтративної чи кримінальної), і якщо так, то які максимальні наслідки для мене можуть бути?
2. Чи можу я подати на них в суд за погрозу фізичного знищення (все було в телефонному режимі через мобільний телефон) і які це наслідки матимуть для неї? Чи можна довести факт погрози (чи надають оператори записану аудіоінформацію? Розмови я не записав на жаль, оператор Life)

Дякую!
 
Tara$Дата: Середа, 04.01.2012, 15:03 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Юрист
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Шановний eurolinux у вашому випадку я б не хвилювався, з вас просто хочуть «здерти» грошові кошти (друк альбому, фотографій). Сміло можете слати сестру однокласниці, а разом з нею брата який працює в прокуратурі куди подальше (в переносному розумінні biggrin , так як домовлялись Ви за роботу з однокласницею а не з ними! До адміністративної а тим паче до кримінальної відповідальності Вас не притягнуть - відсутній склад правопорушення (злочину)!!!

Щодо другого питання. Кожна людина має право в порядку, встановленому Законом, звернутися до суду за захистом своїх порушених, не визнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів. Ви можете звернутись до суду, та без належних доказів факт погроз ви не доведете (в оператора аудіозапис не дістанете) в задоволенні вимог вам буде відмовлено а тому варто замислитись, чи варто витрачати Ваш час та кошти (послуги представника (адвоката), судовий збір)? Успіхів Вам!


Сообщение отредактировал Tara$ - Середа, 04.01.2012, 15:05
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Кримінальні справи » Погроза фізичної розправи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: