П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Допоможіть із вирішенням - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Кримінальні справи » Допоможіть із вирішенням
Допоможіть із вирішенням
SnowQueenДата: П`ятниця, 18.01.2013, 16:27 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 5
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
До органів внутрішніх справ надійшла заява від громадянки З. про те, що її 20-річна дочка зникла. Але хто може бути причетним до зникнення її доньки громадянка не могла повідомити.У порушенні кримінальної справи по факту викрадення людини громадянці З. було відмовлено.
Чи законні дії працівників міліції? Що робити громадянці З. в данній ситуації?
******************************************************************** 
 [object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object][object Object]

Додано (18.01.2013, 16:27)
---------------------------------------------
Згідно із відомчими нормативними актами МВС, строки подачі заяви, щодо безвісти зниклої особи не передбаченні.Тобто із заявою можна звернутися до найближчого відділку міліції в будь який час після зникнення особи на розсуд заявника. Якщо заяву не приймають, можна скаржитися або керівнику підрозділу, або у вищий орган МВС чи прокуратуру.
У  разі встановлення незаконності або предчасності прийнятті рішень про відмову, неповноти проведеної перевірки, таке рішення негайно скасовується та матеріал повертається до райвідділу для проведення додаткової перевірки.
При цьому також негайно вирішується питання щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності осіб, винних у необгрунтованому прийнятті незаконного рішення про відмову.
Чим можна ще доповнити?

 
marinaДата: П`ятниця, 01.02.2013, 00:30 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 2
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Помогите пожалуйста
Задача 1
Сімнадцятирічний учень ПТУ Романов мав намір влаштуватись на роботу в період літніх канікул на завод "Азот". Але у відділі кадрів йому в цьому відмовили, посилаючись на неповноліття та відсутність дозволу батьків на працевлаштування.
Чи правомірна відмова? З якого віку та за яких умов громадяни можуть бути суб'єктом трудового права.

Задача 2
Після смерті громадяника Величко його син звернувся до юридичної консультації щодо своїх прав та обов'язкыв выдносно спадщини.
У Величка була окрема однокімнатна квартира, приватизована на його ім'я, предмети особистого побуту, особисті речі, автомобіль "Запорожець",наданий йому як інваліду першої групи, 10 акцій ВАТ "Міраж" з позначкою про останній день отримання по ним дивідентів - 1,5 року поспіль.В Ощадбанку на його імя було відкрито два рахунки: пенсійний до запитання та строковий з помісячною виплатою відсотків. За той місяць, коли помер Величко, йому не було перераховано пенсію. В поштовій скринці було знайдено листа від видавництва "Буття" з нагадування про закінчення строку надання рукопису роману,частину авторського гонорару за який автор вже отримав Сусід покійного Зайчик надав розписку, згідно якої покійний взяв у нього в борг та зобовязувався повернути грошову суму.
Які правовідносини, що регулюються цивільним правом, Ви можете виділити з умов задачі? Яке майно успадкує син Величка? Які права та обов'язки перейдуть до спадкоємця?

Додано (01.02.2013, 00:30)
---------------------------------------------


Сообщение отредактировал marina - П`ятниця, 01.02.2013, 00:30
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Кримінальні справи » Допоможіть із вирішенням
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: