П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Российские права - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Автомобілі » Российские права
Российские права
kapusyak1206Дата: Понеділок, 16.04.2012, 08:17 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 2
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Подскажите пожалуйста, собираемся переезжать в Украину, а у меня российские права. Действительны ли они там и нужно ли их менять?
 
Вова-37Дата: Вівторок, 17.04.2012, 22:20 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Юрист
Сообщений: 91
Репутация: 3
Замечания: 20%
Статус: Offline
а запевненням представника Європейської економічної комісії ООН (ЄЕК) Роберта Новака, міжнародні водійські права, в яких немає дати кінцевого терміну їх дії і які були видані до 29 березня 2011 року в країнах, що приєдналися до Конвенції про дорожній рух (міжнародний договір, укладений у Відні у 1968р.) будуть дійсні ще три роки.

Так, водії, що мають міжнародні водійські права, видані, наприклад, в Росії чи України до 29 березня року поточного, без позначення дати терміну дії, можуть користуватися ними ще протягом наступних трьох років.

Після закінчення цього терміну, власнику міжнародних прав зобов'язані видати нові міжнародні водійські права, але вже мають термін дії. Для отримання нових водійських прав водіям необхідно буде написати заяву у відповідні органи. Планується, що надалі нові права міжнародного рівня будуть видаватися водіям на строк не більше трьох років.

Як повідомляють автоновини, це підтверджують і слова пана Р. Новака, який запевнив, що міжнародні водійські права, які будуть видаватися в країнах, що приєдналися до віденської Конвенції 1968р., Після 29 березня 2011 року будуть мати термін дії не більше трьох років.

Кількома днями раніше у своєму зверненні міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив, що всі громадяни України, які мають намір виїхати за кордон після 30 березня 2011 року, будуть зобов'язані поміняти свої водійські права.

До речі, на сьогоднішній день 70 країн вважаються країнами-учасницями віденської Конвенції 1968р. Міжнародні водійські права дають право брати в оренду, керувати транспортними засобами, більш ніж в 200 країнах світу.
 
kapusyak1206Дата: Четвер, 19.04.2012, 14:20 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 2
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Спасибо за информацию!
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Автомобілі » Российские права
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: