П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Доручення на керування автомобілем інваліда - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Автомобілі » Доручення на керування автомобілем інваліда
Доручення на керування автомобілем інваліда
yurrenДата: Субота, 15.05.2010, 09:21 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Мій батько - інвалід. Він є власником ТЗ. Облдержадміністрацією Головним управлінням праці та соціального захисту населення мені видане доручення, яке дозволяє надати право керування автомобілем по обслуговуванню інваліда П.І.П. - синові П.І.П., який проживає разом з інвалідом. Доручення видане у зв’язку з погіршенням стану здоров’я інваліда, який отримав через органи праці та соціального захисту населення автомобіль.
Неодноразово в мене виникали конфліктні ситуації на платних автостоянках такого змісту: на даній стоянці інвалід має право на пільгову безоплатну стоянку. Після того як автомобіль припаркований, до мене підходить працівник стоянки і вимагає показати посвідчення інваліда.(власник транспортного засобу відсутній, в даному випадку \"інвалід\"). Після пояснень, що я не є інвалідом але керую автомобілем за дорученням, від мене вимагають оплатити повну вартість стоянки.
1. чи повинен я оплачувати стоянку??? Все-таки це автомобіль спеціального призначення, власник його є інвалід. Я припаркувався на стоянці не у власних цілях, а за проханням інваліда!!!
2. які мої права у даній ситуації???
Дуже прошу вказати посилання на матеріал, який роз’яснює дану тему...
 
svedishДата: Понеділок, 14.06.2010, 14:03 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 3
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Те, що Ви перебуваете за кермом автомобіля для інвалідів, ще не означає, що Ви є інвалідом і можете користуватися пільгами.
 
BELARUSДата: П`ятниця, 28.01.2011, 15:48 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Юрист
Сообщений: 36
Репутация: 3
Замечания: 0%
Статус: Offline
Інвалід+авто інваліда=пільги!

Але Ви можете оперувати тим, що буцімто припаркувалися (зупинилися........є багато стуацій) для того щоб забрати інваліда. В такому разі Вам не мають права відмовити безкоштовно паркуватися.

В моїй конкретній ситуації було так))) На такому авто поїхав на "кирпич", мене зупинили працівники ДАІ і хотіли впаяти штраф. Я їм пояснив, що їду за інвалідом якому погано і поспішаю, оскільки стан інваліда погіршується!Вони мене відпустили.....але я розвернувся)))

 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Автомобілі » Доручення на керування автомобілем інваліда
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: