П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Аліменти на дитину, позбавлену батьківських прав - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Сімейне право » Аліменти на дитину, позбавлену батьківських прав (Потрібна допомога!)
Аліменти на дитину, позбавлену батьківських прав
LiubovДата: Четвер, 19.04.2012, 21:34 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Добрий день! 11 років тому я і мої брат та сестра залишилися без матері ! Приблизно 8 років були позбавлені батьківського піклування, і забрані від батька в школу-інтернат! За роки навчання батько не відвідував нас, не виплачував аліментів, так як у рішенні суду не було згадано про це! В 2012 році вихователі школи-інтернату вирішили передивитись зміст рішення суду і вияснити причину несплати аліментів! Я і брат уже повнолітні, і в допомозі батька не потребуємо! А сестрі ще лише 16 років. Тому в мене таке питання до вас: якщо аліменти буде сплачувати батько, то чи не буде потім при непрацездатності батька примусове стягнення зі сестри аліментів чи обов"язкове догодування батька? В Сімейному кодексі не зазначено таких аспектів...! Дякую за допомогу!

Сообщение отредактировал Liubov - Субота, 21.04.2012, 13:45
 
Вова-37Дата: П`ятниця, 27.04.2012, 22:10 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Юрист
Сообщений: 91
Репутация: 3
Замечания: 20%
Статус: Offline
Формально так, будуть підстави для "догодовування"батька.Але не забувайте що таке догодовування батька приймається на підставі рішення суду,за умови якщо з таким позовом в майбутньому ваш батько звернеться до Вас.Суд відмовить у задоволенні такої заяви екс батька з тих підстав, що Ви утримувались довший період за рахунок Держави,при цьому екс батько не ніс ніяких формальних обтяжень,і це не залежить від того чи була помилка ,чи не вказали у рішенні суду.
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Сімейне право » Аліменти на дитину, позбавлену батьківських прав (Потрібна допомога!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: