П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


КАК МНЕ ДОКАЗАТЬ СВОЕ БИОЛОГИЧЕСКОЕ ОТЦОВСТВО!!! - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Сімейне право » КАК МНЕ ДОКАЗАТЬ СВОЕ БИОЛОГИЧЕСКОЕ ОТЦОВСТВО!!! (БУДУ РАД ПРОЧИТАТЬ ЛЮБОЙ ОТВЕТ)
КАК МНЕ ДОКАЗАТЬ СВОЕ БИОЛОГИЧЕСКОЕ ОТЦОВСТВО!!!
РусланjonsДата: П`ятниця, 21.09.2012, 13:14 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
вообщем моя ситуация такова,вчера родился ребенок,но та девушка от которой у меня ребенок замужем,к вам у меня вопрос,если я сейчас подам иск об оспаривании отцовства,если я иск подам до того как они с мужем пойдут регистрировать ребенка, в таком случае запишут ли его отцом ребенка???мне главное что бы изначально не записали её мужа отцом моего ребенка!!и ещё один вопрос,если она в суде подтвердит что ребенок мой а не её мужа, в таком случае будит ли проводиться экспертиза ДНК??за рание благодарю вас за ответ!!с уважение Руслан!!

помогите, мне очень нужна помощь!!!
 
basov73Дата: Субота, 22.09.2012, 15:26 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Юрист
Сообщений: 6
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Стаття 126. Визначення походження дитини від батька за заявою жінки та чоловіка, які не перебувають у шлюбі між собою

1. Походження дитини від батька визначається за заявою жінки та чоловіка, які не перебувають у шлюбі між собою. Така заява може бути подана як до, так і після народження дитини до органу державної реєстрації актів цивільного стану.Стаття 129. Спір про батьківство між чоловіком матері дитини та особою, яка вважає себе батьком дитини

1. Особа, яка вважає себе батьком дитини, народженої жінкою, яка в момент зачаття або народження дитини перебувала у шлюбі з іншим чоловіком, має право пред'явити до її чоловіка, якщо він записаний батьком дитини, позов про визнання свого батьківства.
2. До вимоги про визнання батьківства застосовується позовна давність в один рік, яка починається від дня, коли особа дізналася або могла дізнатися про своє батьківство.Это Семейный кодекс Украины.Решать Вам.
 
ПрактикуючийЮристДата: П`ятниця, 12.10.2012, 16:40 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Юрист
Сообщений: 32
Репутация: 1
Замечания: 0%
Статус: Offline
Експертиза проводиться за клопотанням сторони. Суд її ініціювати з власного бажання не може, тому, якщо такої необхідності не буде (жінка погодиться з позовом) - експертизу проводити буде не доцільно.
Якщо Ви подасте позов до актового запису про батька + подасте заяву про забезпечення позову, в якій будете просити суд зобовязати РАЦС не вчиняти жодних дій до винесення рішення - тоді батько дитини буде записаний після розляду справи, якщо суд задовільнить Вашу заяву, якщо Ви встигнете вчано подати позов, щоб вчасно було відкрито провадження.


http://blagochin.ucoz.ru/
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Сімейне право » КАК МНЕ ДОКАЗАТЬ СВОЕ БИОЛОГИЧЕСКОЕ ОТЦОВСТВО!!! (БУДУ РАД ПРОЧИТАТЬ ЛЮБОЙ ОТВЕТ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: