П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Податковий кодекс 2010 текст - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ПОДАТКИ » Новини оподаткування » Податковий кодекс 2010 текст
Податковий кодекс 2010 текст
CelvinДата: П`ятниця, 17.09.2010, 13:21 | Сообщение # 1
Підполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 102
Репутация: 3
Статус: Offline
У вордовському файлі текст Податкового кодексу 2010, внесений 16 вересня до Міністерства Юстиції.

Податковий кодекс (повний текст), підписаний 2 грудня Президентом України Януковичем


Права озброєних людей не порушуються.
 
CelvinДата: Неділя, 28.11.2010, 13:23 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 102
Репутация: 3
Статус: Offline
Окружний адміністративний суд Києва заборонив громадським організаціям проводити масові акції на Майдані Незалежності в центрі Києва з 22 по 26 листопада.

За словами заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександра Пузанова, міськадміністрація подала позов 19 листопада, рішення суду про заборону проведення акцій було ухвалено 22 листопада.

"Рішення суду від сьогоднішнього числа. Позов був поданий у п'ятницю. У зв'язку з подачею заявок про проведення масових заходів під час здійснення в Україні офіційних візитів: у нас зараз перебуває принц Бельгії, сьогодні прилетів патріарх Кирило", - сказав Пузанов.

У понеділок на Майдані Незалежності в Києві більше п'яти тисяч підприємців вийшли на мітинг проти підписання Януковичем Податкового кодексу. Після походу до адміністрації президента Віктора Януковича вони перекривали Хрещатик. Сталися сутички з міліцією.

У п’ятницю спікер ВРУ Володимир Литвин підписав новий Податковий кодекс, на 29 листопада протестувальники анонсували нові акції протесту на Майдані Незалежності, мета яких – вето Президента на прийнятий Радою Податковий кодекс і звільнення з державної служби осіб, які його розробляли.


Права озброєних людей не порушуються.
 
CelvinДата: Неділя, 28.11.2010, 14:34 | Сообщение # 3
Підполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 102
Репутация: 3
Статус: Offline
Учасники акції на Майдані закликають провести у понеділок, 29 листопада, загальнонаціональну акцію протесту підприємців.

Про це заявив на брифінгу у Києві координатор акції протесту підприємців Олександр Данилюк.

За його словами, акцію має підтримати усе свідоме працююче населення України, в тому числі й працівники бюджетної сфери.

"Громадяни мають оголосити одноденний страйк і означити цим кроком свою позицію у відповідь на неприховану узурпацію влади в державі, методичне придушування політичних та економічних прав і свобод", - йдеться в повідомленні мітингувальників.

Данилюк також рокритикував заяву голови ЦВК Володимира Шаповала, який вважає безперспективною з юридичної точки зору ініціативу підприємців щодо проведення референдуму про дострокове припинення повноважень Верховної Ради.

"По-перше, тлумачення Конституції не входить до повноважень пана Шаповала, оскільки це не передбачено його функціональними обов'язками. По-друге, якби він взяв до рук цей документ і ознайомився зі змістом статті 74, то дізнався б, що референдум в Україні не допускається лише щодо законопроектів з питань податків, бюджету та амністії. І крапка", - зазначив Данилюк.

"Будь-які інші питання можуть стати предметом розгляду на всеукраїнському чи місцевому референдумах", - наголосив він.

Він також повідомив, що до України прибуває офіційна делегація Венеціанської комісії на чолі з секретарем комісії паном Томасом Маркетом.

Метою візиту є вивчення ситуації щодо реального рівня легітимності української влади після скасування політреформи 2004 р. На думку О.Данилюка, одноденний загальнонаціональний страйк стане найкращим виявом реального ставлення народу до влади і дасть необхідний матеріал для висновків Венеціанській комісії.

"Акція, що починалася як протест проти економічних утисків стала політичною. Влада сама спровокувала людей на це протистояння. Сьогодні на Майдані все менше говорять про Податковий кодекс і все більше про загальну несправедливість, яка опановує державу", - заявив Данилюк.

"29 листопада, у понеділок, розпочинається всеукраїнська безстрокова політична акція протесту, яка має на меті поставити нарешті цю країну з голови на ноги. Від того підпише, чи заветує президент Податковий кодекс сьогодні вже не залежить нічого. Про все це треба було думати раніше. Час вийшов",- акцентував правозахисник.


Права озброєних людей не порушуються.
 
CelvinДата: Понеділок, 06.12.2010, 12:06 | Сообщение # 4
Підполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 102
Репутация: 3
Статус: Offline
Официальная газета Верховной Рады "Голос Украины" опубликовала Налоговый кодекс. Документ размещен в выпуске этой газеты от 4 декабря.

Газета также опубликовала закон "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины в связи с принятием Налогового кодекса Украины".

Кодекс устанавливает и регулирует общегосударственные и местные налоги и сборы, а также их администрирование.

Согласно документу, ставка налога на прибыль предприятий поэтапно снижается с 25% до 16%: с 2011 года она снижается с 25% до 23%, с 2012 - до 21%, с 2013 - до 19% и с 2014 - до 16%.

От уплаты налога на прибыль на 10-летний период освобождаются предприятия легкой промышленности, судостроения, авиастроения, гостиничный бизнес.

Кодекс также предусматривает снижение ставки налога на добавленную стоимость с 20% до 17% и введение автоматического возмещения НДС.

С 1 января 2011 года до 31 декабря 2013 года ставка НДС будет составлять 20%, а с 1 января 2014 года - 17%.

Налогообложение доходов физлиц будет осуществляться по ставке 15% для лиц с ежемесячным доходом до 10 минимальных зарплат и по ставке 17% для лиц с ежемесячным доходом свыше 10 минимальных зарплат.

Кодекс предусматривает налогообложение доходов физлиц от банковских депозитов по ставке 5%, этот налог будет введен с 2015 года.

Документ также предусматривает введение с 2012 года налога на недвижимость, от которого освобождаются зарегистрированные жильцы квартир площадью до 120 кв. м и домов до 250 кв. м.

Система упрощенного налогообложения в Налоговом кодексе осталась без изменений, малый бизнес получил право выбирать, в какой форме (бумажной или электронной) предоставлять налоговую отчетность (крупный и средний бизнес должны будут предоставлять ее в электронном виде).

Налоговый кодекс вступает в силу с 1 января 2011 года, кроме отдельных его положений.

Как сообщали Ukranews, 3 декабря Президент Виктор Янукович подписал Налоговый кодекс, принятый Верховной Радой 2 декабря с учетом предложений Президента.

Напомним, принятие этого документа парламентом 18 ноября спровоцировало многотысячные акции в Киеве и регионах, вследствие чего 30 ноября глава государства решил ветировать документ.


Права озброєних людей не порушуються.
 
CelvinДата: Вівторок, 07.12.2010, 09:39 | Сообщение # 5
Підполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 102
Репутация: 3
Статус: Offline
Податковий кодекс (повний текст), підписаний Президентом України

Права озброєних людей не порушуються.
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ПОДАТКИ » Новини оподаткування » Податковий кодекс 2010 текст
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: