П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


ламіновані Державний акт на землю та Заповіт - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Спадщина » ламіновані Державний акт на землю та Заповіт (неможливість вчинення нотаріальних дій)
ламіновані Державний акт на землю та Заповіт
IMagnaChartaДата: Четвер, 23.08.2012, 11:12 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 2
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Про себе:я - єдина спадкоємиця перша черга, донька, Спадок за законом. У спадок за законом після смерті моєї покійної матері входить : будинок (Свідоцтво про право власності мною вже отримано), земля (Державний акт заламінований, Свідоцтво про право власності не отримано), грошові збереження в Ощадбанку (Сві-во не отримано), Заповіт ( теж заламінований. Сві-во не отримано ) моєї покійної бабусі моїй покійній матері в іншому місті іншої області України.
Якою за змістом повинна бути позовна заява до суду, на які нормативно-правові документи я можу посилатися в такій позовній заяві, якщо мені залишилося у спадок за законом від моєї покійної матері два заламіновані документи, неможливо вчинити нотаріальні дії :
1) Державний акт на землю (новий зразок, голубого кольору)заламінований.
Приватний нотаріус не може вчинити нотаріальні дії. Є його письмова відмова.На земельну ділянку є відповідні документи із земвідділу на запит приватного нотаріуса На земельній ділянці 7 с. розташований будинок, право власності на будинок мною отримано без перешкод у визначений термін, після 6 місяців.
2) Заповіт (оригінал)також заламінований, який був засвідчений державним нотаріусом ще за життя моїй вже покійній матері від моєї вже покійної бабусі. Заламінований Заповіт на земельну ділянку та житлові будівлі, але в іншому місті іншої області України. .
 
shavlykДата: Субота, 25.08.2012, 21:46 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Юрист
Сообщений: 7
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
http://juryst.com/forum/34-398-1 ось тут я написав Вам відповідь.

Кваліфікована юридична допомога у Вінниці та області. Тел. (098) 416 96 21
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Спадщина » ламіновані Державний акт на землю та Заповіт (неможливість вчинення нотаріальних дій)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: