П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Помогите ! - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Трудове право » Помогите !
Помогите !
LehaДата: Вівторок, 16.03.2010, 20:28 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Добрый День ! Прошу помощи. В связи с кризисом роботы в Украине почти не стало !!! Таким образом я нашел компанию "международное агентство труда" и за контрактом отправил маму на роботу в Польшу !!! Все открывали(виза и т.д.) и бегали Мы сами. Заплатили им 300 у.е. и в итоге мама сейчас находится в Польше без роботы, за свои деньги сидит и оплачивает отель !!!! Есть договор. Помогите пожалуйста !!!
зарание спасибо ! cry
 
legalhelpДата: П`ятниця, 02.04.2010, 16:28 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Юрист
Сообщений: 7
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Компанія, що надає дані послуги обов’язково повинна мати ліцензію на здійснення даного виду діяльності. Зателефонуйте до Міністерства праці та соціальної політики за номером 8 044 289-50-97 (години для перевірки ліцензій фірм-посередників пн-чт з 17.00 до 18.00) або зайдіть на офіційний сайт Міністерства www.mlsp.gov.ua.
У випадку підтвердження інформації про відсутність ліцензії, обов’язково необхідно подати заяву в порядку ст. 97 Кримінально-процесуального кодексу України заяву про вчинення шахрайських дій з боку посадових осіб компанії. Заяву необхідно подати за фактичним місцем знаходженням компанії.
Вашій матері необхідно звернутись до посольства чи консульства України в Польщі про надання допомоги щодо повернення додому та звернення посольства України до відповідних державних органів Польщі щодо наявності роботодавця на території Польщі за даними наданими посередником.
Щодо судової перспективи необхідно детально читати умови договору та наявність квитанції про сплату за надані послуги посередником.
 
MakaДата: Вівторок, 03.08.2010, 15:06 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
В мене така проблема я закінчив Інститут прокуратури та слідства, але я не пройшов воєнну кафедру я можу працювати у прокуратурі?????
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Трудове право » Помогите !
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: