П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Терміново !!!!!земельна ділянка. Актуально всім!!!!! - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Земля » Терміново !!!!!земельна ділянка. Актуально всім!!!!! (купівля земельної ділянки)
Терміново !!!!!земельна ділянка. Актуально всім!!!!!
sayurriДата: П`ятниця, 24.08.2012, 12:17 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Маю намір купити земельну ділянку, але така ситуація: власник - є спадкоємцем, бабуся власника помемерла, спадщину прийняв фактично її син(один)- батько власника, юридично не оформивши, син(батько власника) помер, спадкоємець - одна дочка(власник), прийняла фактично(рішення суду про визнання права власності на спадкове нерухоме майно (домоволодіння за адресою: вул. ... № 1)) власник (дочка) має намір продати домоволодіння, як їй це зробити. з документів є : техпаспорт на "хатинку", вищезазначене рішення суду. власник(алкозалежна людина), ціна за домоволодіння приємно вражає, тому хочу придбати домоволодіння заради зем. ділянки. Знаю що полтрібно оформити держакт на власника а потім відчуджувати, але власник держакт оплатити не в змозі, а отримавши держакт за мій рахунок підніме ціну + довгий час оформлення держакту. ПИТАННЯ - як придбати домоволоіння/чи зем. ділянку в такій ситуації( швидше), можливо якось оформивши на себе? БУДУ ВДЯЧНИЙ ЗА ВИЧЕРПНУ ВІДПОВІДЬ, ДОПОМОГУ !!!!!
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ » Земля » Терміново !!!!!земельна ділянка. Актуально всім!!!!! (купівля земельної ділянки)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: