П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Несправедливість вироку - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Кримінальні справи » Несправедливість вироку (Як допомогти людині)
Несправедливість вироку
Ira_cipanДата: Четвер, 09.02.2012, 23:13 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Добрий вечір! Що можна зробити, щоб звільнити людину з місця позбавлення волі у такому випадку:людина засуджена за статтею 289,частиною 2 Кримінального кодеку України та була покарана позбавленням волі строком на 7 років. Проте людина не вчиняла це повторно як пишеться в даній статті або за попередньою змовою
групою осіб, або поєднані з насильством, що не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинені з проникненням у приміщення чи інше сховище, або якщо вони завдали значної матеріальної шкоди. Ситуація така: дана людина з іншою людиною скористалися чужим транспортним засобом,який знаходився на вулиці біля будинку, нікуди в приміщення не проникали,тим більше не завдавали ніякої матеріальної шкоди нікому,проїхались 5 км. і лишили його цілим і неушкодженним, після чого власники цього засобу забрали його. Не зрозуміло чому даній людині присудили аж 7 років позбавлення волі і чому ПОВТОРНО,адже транспортним засобом він не заволодівав раніше, а був умовно засуджений за бійку? На даний момент дана людина знаходиться в цих місцях 3роки і 4 місяці, порадьте, що можна зробити в даному випадку, щоб звільнити людину,адже рахуємо,що даний вирок є НЕСПРАВЕДОИВИМ.БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА ЗА ВІДПОВІДЬ.
 
Вова-37Дата: Понеділок, 13.02.2012, 10:21 | Сообщение # 2
Підполковник
Группа: Юрист
Сообщений: 91
Репутация: 3
Замечания: 20%
Статус: Offline
Щоб дати вірну кваліфікацію злочину потрібно почитати та зробити два кроки: 1) обвинувальний висновок; 2) вирок.Пленум Верховного Суду чітко описує що являється проникненням.Матеріальна шкода у даному випадку це майно тобто автомобіль, і не потрібно проїхали 5 метрів чи 300 кіломентрів.Сам факт можливості розпорядитися майном тобто завести і рушити з місця.Повторність це сукупність факторів,які повині описуватись в обвинувальному висновку та вироку.чекати амністії,якщо підпадає,якщо ні, то тільки умовно-дострокове після відбуття більше половину строку 4 років і 6 місяців з семи.
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Кримінальні справи » Несправедливість вироку (Як допомогти людині)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: