П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Громадянство україни - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Інші юридичні питання » Громадянство україни (Зіштовхнулися з проблемою отримання внутрішнього паспорта)
Громадянство україни
ПавлоДата: Четвер, 26.07.2012, 21:04 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт. Будь ласка порадьте, як вийти з слідуючої ситуації. Справа в тому , що моя майбутня дружина, з якою я маю намір одружитися в слідуючому місяці, не являється громадянкою україни. Вона народилася в росії в 1979 році. З початку 90- х років проживає в україні. В 2003 році вона вийшла заміж. Народила двох доньок. Які є громадянами україни. Але в 2010 році розлучилася. До 2010 року у неї була прописка , але її обманним шляхом виписали. І до липня 2012 року у неї не було прописки взагалі. Зараз це оскаржити не можливо. На початку 2000-х років вона позбулася громадянства росії, за власною заявою. Але через сімейні проблеми до цього часу не зробила паспорт україни. Скажіть будь ласка, які підстави вона має щоб узяти громадянство україни зараз, не чекаючи поки ми одружимося і пройде два роки? Чи заважає цьому те що переривалася прописка ? Чи можна отримати паспорт громадянина україни , якщо маєш дітей від попереднього шлюбу з громадянином україни , народжених в україні і які теж є українцями?
 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Інші юридичні питання » Громадянство україни (Зіштовхнулися з проблемою отримання внутрішнього паспорта)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: