П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Правоохоронне свавілля чи не знання своїх обовязків ??? - ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Правопорушення з боку чиновників та правоохоронців » Правоохоронне свавілля чи не знання своїх обовязків ???
Правоохоронне свавілля чи не знання своїх обовязків ???
KucujДата: П`ятниця, 15.04.2011, 12:22 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Користувач
Сообщений: 1
Репутация: 0
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня. Звернувся до Вас за консультацією. Неприємна ситуація трапилась зі мною днями. Після якої я ставлю собі запитання, "а чи мали право" ???

Ідучи по вулиці до мене підійшли троє чоловіків в гражданській одежі які назвались працівниками міліції, і лише один з них показав своє службове посвідчення та так швидко, що фамілії я не встиг прочитати. Вимагали від мене проїхати з ними в райвідділ. На запитання для чого та чи мають вони повістку на моє імя. У відповідь "в райвідділі розкажем", чи є у вас повістка "ми не поштальйони щоб їх носити", на підставі чого я повинен з вами їхати "на підставі мого слова, тому що я так сказав" Коли я відмовився з ними йти почали силою мені скручувати руки одягати кайданки та намагались заштовхнути в не службовий автомобіль (без синіх номерних знаків.) Коли в них цього не вийшло, визвали наряд для підмоги. Наголошую я не відмовлявся з ними проїхати, я лише хотів почути причину мого затримання. Прибув службовий автомобіль з пятьма працівниками в формі які знову вимагали проїхати з ними в райвідділ. Без жодного опору я проїхав з ними.
А вже в райвідділі я дізнався, що в мене хочуть взяти пояснення в якості свідка. Пояснення відбирав працівник який мене затримував та намагався надягти кайданки. При чому посади я його так і не дізнався. Після запису моїх пояснень, він мені повідомив що мене ще будуть викликати і щоб ситуація з моїм затриманням не повторилась.

Так от в мене запитання !!
Чи правомірно мене затримали ??
Чи зобовязаний я був з ними іти на їхню усну вимогу ??
Якщо мене повторно будуть в усній формі викликати, мені іти в райвідділ чи чекати письмової повістки ??

Дякую !!!

 
ЮРИДИЧНИЙ ФОРУМ » ЮРИДИЧНІ ФОРУМИ » Правопорушення з боку чиновників та правоохоронців » Правоохоронне свавілля чи не знання своїх обовязків ???
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: