П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Фізик довів свою невинність за допомогою власного наукового дослідження

Опубліковано: Середа, , 13:44, у рубриці Захист від ДАЇ та міліції
Автор: admin

Дмитро Крюков, фізик з Університету Каліфорнії в Сан-Дієго, був зупинений поліцією і оштрафований за те, що він нібито проїхав на заборонний сигнал світлофора. Для судового процесу вчений провів наукове дослідження, і результати виклав у роботі, яку назвав "Докази невинуватості". В анотації до своєї наукової статті фізик написав: "Спосіб боротьби зі штрафами. Ця робота отримала нагороду в $ 400, які її автор не повинен заплатити штату Каліфорнія".

Дмитро КрюковАргументація Крюкова заснована на припущенні, що три одноразових дії сталися в той момент, коли поліцейський дивився на машину Крюкова. Саме вони і змусили його зробити помилковий висновок про те, що водій проїхав на червоне світло.

У роботі Крюков пише наступне: "Коли машина зупиняється на знак" Стоп ", у спостерігача, тобто поліцейського, що знаходиться на певній дистанції перпендикулярно траєкторії руху автомобіля, створюється ілюзія, що машина не зупинилася, в тому випадку, якщо дотримані наступні три умови: по-перше, спостерігач вимірює не лінійну, а кутову швидкість автомобіля, по-друге, автомобіль спочатку сповільнюється, а потім досить швидко прискорюється, по-третє, зовнішній об'єкт, наприклад, інший автомобіль, короткочасно закриває огляд для спостерігача в той момент, коли обидві машини наближаються до заборонного знаку ... "

Фізик також підготував ряд графіків, що підтверджують його точку зору і наочно демонструють, що відбувалося в той момент, коли він рухався з постійною швидкістю, а потім різко зупинився (в цей момент Крюков чхнув, трохи сильніше натиснувши на педаль гальма) і знову повернувся на постійну швидкість. І саме в цей момент його машину закрив інший автомобіль, пояснив учений, тим самим викликавши у поліцейського враження, що автомобіль продовжував рух.

Дмитро Крюков був повністю виправданий судом.

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371