П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн - Юридичний Блог

Як не дати політикам вкрасти Євромайдан?
Це нарешті сталось. Громадяни України вийшли на Майдани, прагнучи змінити свою долю. Відмова від Асоціації з ЄС– це лише остання крапля, що переповнила нашу чашу терпіння. Незадоволення накопичувалося роками, а претензій до влади в нас значно більше, ніж призупинення руху до Є ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 26.11.2013 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором admin | Переглядів: 578 | Коментарів: (0)

15.10.2013 о 10-30 в приміщенні інформаційного агентства УНІАН (вул.Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція на тему: "Вирішення проблем працевлаштування випускників юридичних факультетів”.

Який відсоток випускників влаштовується на роботу відразу після закінчення уніве ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 08.10.2013 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором admin | Переглядів: 732 | Коментарів: (0)

Дружественное сайту PR агентство предлагает комплексное продвижение компании в средствах массовой информации.  Пропозиция – состоит в синергии прямой рекламы и имиджевых публикаций в ряде изданий с учетом тематики изданий и целевой аудитории. Специально для этой цели агентство подготовило пакеты, которые позволят Вам охватить максимальную территорию с минимальными финансовыми и временными затратам ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 04.12.2012 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором admin | Переглядів: 636 | Коментарів: (0)

Вітаю всіх відвідувачів сайту Юрист Онлайн!

У нас є дві гарні новини. По-перше, у сайта з’явився новий гарний домен juryst.com 

Стара адреса juryst.at.ua продовжуватиме ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 14.05.2012 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором admin | Переглядів: 1046 | Коментарів: (0)

Доброго дня всім відвідувачам сайту Юрист Онлайн.

Як ви вже, напевно, зауважили, на сайті з’явилася нова функція – можливість попереднього замовлення юридичних послуг.

Коротко розкажу про цю функцію.

Відвідувач заповнює бланк попередного замовлення, у якому вказуються його E-mail, територіальна локалізація, галузь права, якої стосується йог ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 29.12.2010 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором Celvin | Переглядів: 2034 | Коментарів: (3)

Якщо Ви надаєте юридичні послуги фізичним чи юридичним особам, і це є основним джерелом Вашого прибутку (або лише плануєте розпочати таку діяльність), вам буде цікаво знайти відповідь на питання, як за допомогою Інтернету отримати нових клієнтів. У цьому дописі я спробую дати вичерпну відповідь ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 16.12.2010 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором Celvin | Переглядів: 3467 |

Вітаю всіх відвідувачів нашого ресурсу!

Розкажу коротко про нові можливості, які створені на сайті. Перш за все, створено форму додавання нових юристів у каталог: http://juryst.at.ua/index/dodati_jurista/0-21 Після її заповнення, дані мають пройти модерацію і після цього вони заносяться до каталогу юристів.Крім того, знизу головної сторінки створено розділ з новими вакансіями для ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 09.12.2009 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором Celvin | Переглядів: 1577 | Коментарів: (5)

Вітаю вас, шановні відвідувачі.

У цьому пості хочу розказати, для чого створений цей ресурс.

Правова культура громадян України досі лишається низькою і не завжди кожен може дозволити собі витрати на послуги професійного юриста.

Через це багато питань, які можна було би вирішити цивілізованим шляхом у правовому полі, залишаються невирішеними.

Звісно для цього є багато причин – це і корупція, яка панує у ... Читати далі юридичний блог
Опубліковано 14.07.2009 у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн автором Publisher | Переглядів: 1012 | Коментарів: (0)

ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371