П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Як юристу знайти клієнтів через Інтернет?

Опубліковано: Четвер, , 15:51, у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн
Автор: Celvin

Якщо Ви надаєте юридичні послуги фізичним чи юридичним особам, і це є основним джерелом Вашого прибутку (або лише плануєте розпочати таку діяльність), вам буде цікаво знайти відповідь на питання, як за допомогою Інтернету отримати нових клієнтів. У цьому дописі я спробую дати вичерпну відповідь на це питання.

Розкажіть про себе

Перш за все, необхідно розмістити у всесвітній мережі інформацію про себе – про послуги, які надаєте, про Ваш досвід і професійні досягнення, умови співпраці тощо. Найкраще для цього підійде власний сайт-візитка. Там можна рзмістити максимально вичерпну інформацію і коштуватиме це задоволення не дуже дорого.

У разі, якщо у Вас немає власного сайту і бажання ним займатися, можна розміщувати інформацію про свої послуги на дошках оголошень, у тематичних групах соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Вконтакте, Одноклассники тощо) або створити свою веб сторінку на одному з сайтів, які пропонують цю опцію користувачам. Такий варіант найкраще підходить для юристів та адвокатів, які працюють самостійно і не мають багато часу на просування свого сайту. Створюючи свою веб-сторінку на одному з тематичних юридичних сайтів (наприклад, Юрист Онлайн) Ви можете бути впевнені, що до неї прийдуть користувачі, зацікавлені у ваших послугах.

Тому потрібно максимально повно і вичерпно заповнити  аплікаційну форму. В ідеалі кількість тексту повинна складати 250 – 500 слів. У результаті Ви отримаєте сторінку з інформацією про Ваші послуги; також автоматично Ваші дані будуть внесені до Каталогу юристів України.

Електронна пошта @juryst.com

Ви можете безкоштовно створити поштову скриньку з адресою типу ВашеІм'я@juryst.com для електронного листування зі своїми клієнтами. 

Контекстна реклама

На сьогодні це один з найефективніших способів знайти клієнтів. Такі сервіси контекстної реклами як Google Adwords дозволяють швидко і недорого розповісти про ваші юридичні послуги саме тим користувачам всесвітньої мережі, які їх потребують. 

Це працює наступним чином. Ви створюєте об’яви та вибираєте ключові слова, пов’язані з вашим бізнесом. Коли користувачі здійснюють пошук у Google за одним із Ваших ключових слів, Ваша об’ява може відображатися поруч із результатами пошуку, або на сторінках сайтів-партнерів (наприклад, на цьому сайті). Користувачі можуть просто натиснути оголошення, щоб замовити послугу чи отримати  додаткову інформацію.

Ви можете визначити, користувачам з яких регіонів будуть показувати ваші рекламні оголошення, щоб запобігти зайвих витрат.

Більше гіперпосилань

Маючи власну веб сторінку, значно легше розміщувати інформацію про свої послуги на різноманітних дошках оголошень – достатньо дати короткий опис та гіперпосилання на свою веб сторінку. Гіперпосилання потрібні не лише для того, щоб ті, хто про Вас дізнається на дошці оголошень, могли дізнатися докладнішу інформацію про Ваші послуги. Це також потрібно для того, щоб ваша веб сторінка мала більше шансів бути показаною тим, хто шукає юриста через пошуковий сервіс (Google, Yandex тощо). Чим більше гіперпосилань на вашу сторінку, тим більше шансів, що користувачі прийдуть саме на Вашу сторінку. Важливо. Гіперпосилання повинні йти з тематичних юридичних сайтів, в іншому випадку вони матимуть невелику цінність для розкрутки вашої веб сторінки. Тому ідеальний варіант - робити записи в Блог Юристів і у тексту цих записів ставити гіперпосилання.

Правильно оберіть тексти гіперпосилань

Текстові гіперпосилання потрібні для того, щоб дати користувачам інформацію про зміст сторінки, на яку веде посилання. Тому пошукові сервіси приділяють значну увагу цим текстам (вони називаються анкори).

Тож в тексті анкору повинен бути той запит, по якому Вас мають знаходити користувачі. Відразу потрібно тверезо оцінити свої сили і не братися за такі запити як «юрист» або «адвокат» - їх шукають найбільше, але добитися того, щоб Google видавав Вашу сторінку в ТОП 10 за цим запитом фактично неможливо без значних витрат. Тому краще додати ще спеціалізацію та географічне розташування. Наприклад: «адвокат по кримінальних справах у Вінниці» або «складання договорів у Харкові» тощо. Правильно підібрати текст анкору можно за допомогою Google Keywords Tool.
 
Уникайте:
- написання текстів на зразок "ця сторінка", "цікава статті", "клікніть щоб прочитати далі", "тут", "тиц" і так далі;
- використання тексту, який не має жодного стосунку до контенту сторінки, на яку ви посилаєтеся;
- занадто довгого тексту.

Будьте активними учасниками юридичного форуму

В Інтернеті є багато юридичних форумів, куди люди приходять за безкоштовними порадами. Зробіть собі підпис із гіперпосиланням на свою веб сторінку і кожен Ваш допис просуватиме її в пошукових системах. 

Для того, щоб створити підпис на форумі нашого сайту, потрібно використовувути ВВ коди. Тобто, щоб отримати підпис "адміністратор  Юридичного Форуму" потрібно зайти у "Мій профіль", вибрати опцію "Змінити дані" та у графі "Ваш підпис" написати: адміністратор [url=http://juryst.at.ua/forum]Юридичного Форуму[/url].

Завдяки цьому не лише Ваша веб сторінка просуватиметься у пошукових си стемах, але й  читачі форуму зможуть легко знайти Ваші контактні дані, якщо вони потребуватимуть відповідних послуг.

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371