П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Юристи готують документи для проведення концентрації підприємств металургійної промисловості

Опубліковано: П`ятниця, , 00:30, у рубриці Правове забезпечення бізнесу
Автор: СтоличнийАдвокат

Адвокатська фірма "Столичний адвокат" допомагає Клієнту готувати документи для подачі ним заяви до Антимонопольного комітету України (АМКУ) з метою отримання дозволу на концентрацію суб'єктів господарювання.

Наш Клієнт, велика вітчизняна компанія, здійснює господарську діяльність в сфері виробництва та монтажу металоконструкцій, і планує провести концентрацію з іншим учасником українського ринку. Процес підготовки документів для подання заяви до державного регулятора включає в себе клопітку роботу по збору необхідних документальних підтверджень основних видів господарської діяльності компанії, що планує концентрацію, економічного обґрунтування проведення концентрації, складання статутних документів майбутнього підприємства тощо.

Фахівці "Столичного адвоката" проводять моніторинг інформації про фактичну господарську діяльність Клієнта, і, на основі цих даних, формують довідку про його частку на загальнодержавному і регіональному товарних ринках. В подальшому такі дані будуть передані до АМКУ для отримання дозволу на концентрацію. Також, планується підготовка інформації про основні види діяльності підприємства, що буде утворене в результаті концентрації, оцінка його частки на загальнодержавних і регіональних товарних ринках, та інші довідки.

Юридичний супровід підготовки документів включає в себе постійне консультування Клієнта з питань, що виникають у нього стосовно майбутньої концентрації, а також проведення детального аналізу правових наслідків тих чи інших дій.

Наш сайт


Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371