П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


НОТАТКИ МОЛОДОГО ЮРИСТА

Опубліковано: Четвер, , 21:55, у рубриці Загальна практика
Автор: Veadel

Що мене підштовхнуло до створення своїх нотаток в інтернеті?

НАБРИДЛО:

1.    ШУКАТИ серед всього юридичного „мотлоху” цікаву, актуальну інформацію для себе як молодого юриста, в якого крім бажання та працелюбства немає нічого. Практичного досвіду обмаль, а розвиватися аби стати професіоналом хочеться. Взагалі кортить стати тим носієм сучасної юридичної думки, яка б ввібрала в себе все те, що мала в минулому українська юриспруденція, загалом, та адвокатська справа, зокрема. Та, враховуючи сучасні правові віяння, створити той еквівалент професіоналізму, ідеалу, до якого треба спрямовувати свої зусилля.

2.    ЧИТАТИ про юридичних вундеркінів, які досягли багато чого, але я не вірю в казки. У них багато регалій, вони зайняті та завантажені роботою, і найцікавіше, що ці вундеркінди не хочуть ділитися своїми життєвими принципами та міркуваннями. Можливо, це заздрість, що вони вундеркінди, і в них ДЯДІ з легкої руки з’являються великі можливості до самореалізації. Та й взагалі з ким на їхню думку треба товаришувати, аби обректи себе на успіх??


3.    БАЧИТИ серед основних вимог на роботу вільне володіння іноземною мовою. Але й не кожний знаний юрист навіть нормально виражати думки не те що українською, але й російською може.

4.    Все ж вважаю, що професіонал повинен постійно працювати над собою, обмінюватися досвідом з іншими.

5.    БЕНТЕЖИТЬ та дивує, за які кошти молодому юристу, який тільки-но розпочинає свій шлях, ходити на різноманітні тренінги, семінари тощо. Це ж шалені гроші!! Виявляється, що молодий юрист має не їсти та не витрачатися на одяг, аби ходити на тренінги, заняття.

6.    БАЧИТИ по телевізору розумність та освідченість наших знаних та поважних "юристів”. Які зчиняють собачий гвалт, коли щось не так йде. На кого тут рівнятися?

Veadel

Всього коментарів: 5
5 Николай  
0
Добрый день, уважаемый молодой юрист!
Сам столкнулся с аналогичной проблемой. И пришёл к выводу только личный опыт - залог успеха! поэтому пытаюсь сам где это возможно "оказывать самому себе" юридические услуги. Благо наше государство об этом щедро позаботилось - куда ни кинь, всюду клин!
Предлагаю объединить усилия и делиться опытом.
С уважением, Николай.

4 Undrown  
1
А давайте краще подякуємо нашій системі освіти у ВУЗах....
Коли розумна дитина іде навчатись знанням, але зовсім не отрумує належної уваги викладачів до практичних завдань, коли всі іспити і семінари проходять в режимі користування сухою теорією.

А ще, можливо, замість деяких предметів ще в школі, дитині потрібно викладати основи не "біології", а бізнесу та економіки, звісно що на доступному рівні.....

Тоді і досвід швидше буде накопичуватись)))


2 Ольчик  
0
Все ж таки можливість обмінюватися досвідом. Для молодого юриста, який тільки почав, дуже важливо відчувати якусь допомогу у свій бік.

3 Celvin  
1
власне, для цього і був створений цей веб ресурс smile

1 Celvin  
1
Вимога знати іноземну мову для юриста, який працює з українським законодавством і українськими громадянами, мабуть, дуже суттєва respect Ейчарам часто не вистачає відчуття реальності, як на мене

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371