П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Поздоровляю, Ваші права скасовані владою!

Опубліковано: П`ятниця, , 16:32, у рубриці Загальна практика
Автор: shavlyk

Тепер чорнобильцям повинні виплачувати такий розмір пенсій, який установив Кабінет Міністрів. КС зазначив, що суди при розгляді суперечок про соціальний захист громадян можуть застосовувати нормативно-правові акти Кабміну, видані в рамках його компетенції на підставі Бюджетного кодексу й закону про державний бюджет на відповідний рік.

"Суди під час вирішення суперечок про соціальний захист громадян керуються, зокрема, принципом законності", - зазначається у рішенні суду, прийнятому за поданням правління Пенсійного фонду.

"Цей принцип передбачає застосування судами законів України, а також нормативно-правових актів відповідних органів державної влади, виданих на підставі, у рамках повноважень і способів, які передбачені Конституцією й законами України, у тому числі нормативно-правових актів Кабінету Міністрів, виданих у рамках його компетенції на підставі виконання Бюджетного кодексу, закону про державний бюджет на відповідний рік і інших законів України", - ухвалив КС.

Також КС визначив, що у повноваження Кабміну входить регулювання порядку й розміру соціальних виплат і допомоги, які фінансуються за рахунок держбюджету відповідно до Конституції й законів.

За останні три роки в Україні було подано понад тисячу позовів від «чорнобильців» і "афганців", які вимагають виплат соціальних пільг у повному обсязі. Кабмін спочатку заявив, що позови пільговиків потягнули майже на 19 млрд гривень, а пізніше уточнив, що всього на 7 млрд гривень.

Кабмін усіляко затягував виплати за рішеннями судів, аргументуючи це відсутністю грошей у бюджеті.

Наприкінці 2011 року ""чорнобильці" протестували проти скорочення або невиплат їм пенсій та інших нарахувань, належних їм за рішеннями судів і законом. Хвиля протестів за участю «ліквідаторів» проти дій влади прокотилася від Вінниці, Дніпропетровська до Львова та Івано-Франківська. Навіть у електоральній вотчині регіоналів Донецьку «чорнобильці» голодували за відставку Президента і спалили куртку з написом "Янукович - наш Президент!". Прем’єр Микола Азаров, намагаючись хоч якось збити накал пристрастей після того, як у Донецьку під час голодування помер Геннадій Конопльов, на засіданні уряду заявив, що руками «чорнобильців» з урядом борються "професійні популісти і провокатори".

Азаров тоді розповів про знайдений компроміс у вигляді проекту постанови, який уряд нібито узгодив з «чорнобильцями».

За його словами, згідно з ним з 1 січня 2012 року «чорнобильцям» буде здійснено перерахунок пенсій. "З 1 січня 2012 року розмір середньої пенсійної виплати «чорнобильцям» збільшиться з 1815 у 2011 році до 4129 гривень у 2012 році", - сказав Азаров.

Після останнього рішення КС імовірність реалізації подібних обіцянок викликає великі сумніви…

Нагадаю, пільги цим категоріям громадян передбачені низкою соціальних законів, це такі як ЗУ "соціальний захист дітей війни", ЗУ "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" та інші. А тому надання права кабміну вирішувати розміри цих пільг прямо суперечить концепції правової держави та Конституції України, адже ці пільги встановлені самим законом, а це означає, що скасувати чи звузити їх зміст не може навіть верховна Зрада, бо це буде пряме порушення ст. 22 Конституції України про що майже десяток разів зазначали попередні Конституційні Суди України, які дійсно такими були.

Виходить, що якийсь кабмін є вищим за закон - абсурд! Таких суддів треба судити за народну зраду, аж до довічного позбавлення волі. А повертаючи в країну смертну кару за протинародні рішення позбавляти життя! Інакшого виходу немає, адже вони вже осатаніли на стільки, що дивитись на цих пройдисвітів огидно. Виходять в мантіях начебто судді, а по суті "волки хишные". Про таких чітко написано в Евангелії: - "....по делам их узнаете их ибо видел Я дом суда, а там беззаконие!"

Вибачте за відвертість, але таких бандитів не лише гнати треба, але й повернути для них смертну кару! Чому ви, бандити, не забрали пільги в януковича, за пільги якого може утримуватись 1 міліон населення з зарплатнею 4000 грн? До речі це офіційна статистика, про що декілька місяців тому гудів весь інтернет!

В жодній країні світу немає такого відкритого грабежа. А пільги депутатам?, адже для видимості скасували лише ті, якими і так ніхто з них не користуються. Все це свавілля чирез нашу байдужість, ось і маємо, що маємо. Тим більше нагадую, що Україна за часи правління "спасибо жителм донбаса...." поповнилась ще одним міліардером - яником молодшим, от і працюйте на них!!!!!

Спочатку вони приймають бандитські та антиконституційні реформи (податкову, пенсійну, медичну), а потім узаконюють їх через збіговисько вискочок, які називаються судом, а що далі? Хто з нас може відчувати себе в такій державі людиною? Де гарантія, що завтра не узаконять вбивства, хоча це і так практично узаконено через хабарі? Чому ми мовчимо? Але кожен заговорить тоді, коли ці бандити зачіпати будуть його та його сім'ю, а тоді вже буде пізно, адже як ви мовчали, коли інших мордували, так і інші будуть мовчати, коли вас будуть мордувати!

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371