П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Прямі контакти клієнтів для юристів

Опубліковано: Середа, , 11:23, у рубриці Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн
Автор: Celvin

Доброго дня всім відвідувачам сайту Юрист Онлайн.

Як ви вже, напевно, зауважили, на сайті з’явилася нова функція – можливість попереднього замовлення юридичних послуг.

Коротко розкажу про цю функцію.

Відвідувач заповнює бланк попередного замовлення, у якому вказуються його E-mail, територіальна локалізація, галузь права, якої стосується його справа з її коротким описом, а також орієнтовна сума гонорару. Ця інформація надсилається адміністрації сайту і розміщується у спеціальному розділі юридичного форуму, який можуть читати лише юристи (користувачі, що отримали статус Юрист на нашому сайті). Тому ті, хто мають доступ до закритого форуму юристів, матимуть можливість першими зв’язатися зі своїми потенційними клієнтами.

Сподіваюсь, ця нова можливість буде корисною як для юристів, та і для тих, хто потребує їхніх послуг.

У майбутньому, якщо замовлень стане дуже багато, юристи зможуть підписатися на пряму розсилку
нових замовлень електронною поштою.

Всім веселих свят і гарного настрою!

З повагою, Сергій.

Всього коментарів: 3
3 ljyda  
0
Добрий день.Попали с кредитом с Авто так,можно сделать договор не действительним и вернуть деньги?Бил платеж на 2500 грн. 900 грн. и 24000 грн.

1 yanic  
0
Добрый день. Необходима квалифицированная помощь юриста. Суть вопроса: мной в декабре 2007 года был взят кредит в Приватбанке на развитие бизнеса ( я ЧП), в размере 10 000 долл. под 24% годовых. В течении 6 месяцев я его успешно оплачивала, но в связи с кризисом, у меня возникли фин.трудности. На все мои обращения банк на встречу не пошел. % ставка выросла на 48% годовых и при этом курс доллара вырос до 8 грн. Имею на руках письменные доказательства беспредела со стороны банка("липовое" решение суда, прямые угрозы и т.д.) В июле 2010 года подала иск в суд о расторжении договора и признании его недействительным ( долларовый кредит) получила встречный иск от банка. На сегодняшний момент слушания еще не было, все ожидаем в суд поручителя) Если кто-то из юристов может мне помочь выиграть это дело, гонорар обсудим при встрече или переписке. Более детальную информацию предоставлю заинтересованному специалисту. Спасибо. Жду ответа.

2 carev_roman  
0
Уважаемая Яна Викторовна, Ваш оптимизм вселяет уверенность в успех мероприятия. Но скажу прямо, договор вы не признаете недействительным! Можно уменьшить штрафные санкции и подумать на 48% годовых, по поводу беспредела со стороны банка (липовое решение и угрозы), тоже можно предпринять действия, так же необходимо рассмотреть вопрос о не признании договора недействительным, а о реструктуризации задолженности по кредиту и уменьшении годовой % ставки за пользование кредитом. Забудьте о признании договора недействительным!!! И подумайте о том, что написал Вам я, это куда более реальней, нежели те "фентази" которые вы где - то краем уха слышали. Не обижайтесь но такова суровая правда жизни!
С уважением юрист - Царев Роман Валерьевич. (057) 757 - 65 - 18

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371