П О Ш Т А
 
Логін:
Пароль:

Вхід на сайт
Вітаю Вас, Гість
Реєстрація Вхід


Захистимо наших дітей від злочинності гендеру та ювенальної юстиції в Україні!

Опубліковано: П`ятниця, , 18:27, у рубриці Загальна практика
Автор: shavlyk

У нас в країні зараз активно пропагується гендерна політика. Поняття "гендер " йде з Європейського Союзу і означає "не важливо, ким людина народилася, але важливо, ким він себе почуває (гетеросексуалом, бісексуали, гомосексуалістом, лесбіянкою).
Головна мета гендерної політики - дозволити реєструвати одностатеві шлюби, усиновлення дітей гомосексуалістами, впровадження гомосексуалізму в програму сексуального виховання дітей в школах, змінити поняття стать (чоловічий, жіночий) на гендер. При такій ідеології дитина має «право» вибрати свою стать самостійно.

В рамках гендерної політики в 2012 році хочуть ввести ювенальну юстицію. Ця служба не буде підкорятися ні однієї державної службі Україні. У школах, навчальних закладах будуть працювати «спеціалісти - медіатори», головним обов`язком яких буде дивитися за душевним, фізичним та матеріальним станом дітей.

Причинами, через які ювенальна служба може зацікавитися дитиною і відібрати його з родини, може бути погана успішність у школі, матеріальний рівень сім`ї нижче встановленого, скарга дитини на батьків про те,
що вони змушують його робити уроки або забратися в кімнаті (це вважають насильством над дитиною), забороняють ходити в «сумнівні» компанії.

Батьки не мають право дитині забороняти дивитися порнографію, вживати наркотики або алкоголь - це все ювенальна юстиція трактує як насильство в сім`ї над дитиною. Також не можна буде карати дитину або що-небудь йому забороняти: достатньо одного телефонного дзвінка дитини, щоб його назавжди забрали з сім`ї.
У деяких європейських країнах вже введена ювенальна юстиція, у «нормальних» батьків забирають дітей, яких надалі може повернути тільки Європейський суд.

Рада ЛГБТ (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, транссексуалів) подала на розгляд Президенту свій законопроект про легалізацію гомосексуалізму на Україну. Також Рада ЛГБТ планує 16-19 травня цього року провести перший в Україні "Гей-парад ". Захистим майбутнє наших дітей.

То доки ми будемо мовчати? Коли по Вашу дитину прийдуть продажні слуги сатани? Чи все-таки кінець терпінню прийде? І останнє запитання ми люди чи як виразився Янукович "бидло", адже для них ми "бидло", а чи доведемо, що такими не являємося, чи віддамо наше життя і наших дітей нечистим продажним політикам? Кожен з нас має відповісти на це питання, адже кожен скоро з цим стикнеться, адже яник вже і указ відповідний видав (ось силка http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/597/2011), а Верховний суд надав схвальні рекомендації.

"Борітеся поборете, Вам Бог помогає" - Т. Г. Шевченко. А вся наша біда в пасивності.

Раджу всім не зволікати та подивитись це кіно http://go-link.ru/567-stena-yuvenalnaya-yusticiya-2008-onlajn.html

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ВАЖЛИВО
Кожен юрист може стати дописувачем цього блога. Для цього потрібно лише зареєструватися на цьому сайті як юрист і мати бажання ділитися з читачами своїм досвідом.

РУБРИКИ

Банкрутство підприємств [2]
Правове забезпечення бізнесу [13]
Громадянські права [12]
Договори і контракти [4]
Кримінальні справи [3]
Процесуальне право [1]
Захист від ДАЇ та міліції [4]
Питаня освіти [0]
Нерухомість [5]
Земля [3]
Сімейне право [5]
Статеві злочини [0]
Загальна практика [19]
Міграційне право [0]
Інтелектуальна власність [4]
Трудові відносини [2]
Військове право [0]
Права споживачів [6]
Оподаткування [5]
Рейдерство [2]
Банківське законодавство [3]
Спадкове право [3]
Судова практика [3]
Блог Адміністрації сайту Юрист Онлайн [9]

ПОШУК ПО САЙТУ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ
Google+

РЕКОМЕНДОВАНІ САЙТИ





ПІДТРИМАТИ САЙТ WEBMONEY
Z401169167041
U131140520865
R298291195371